Yedoo Step kopen

Yedoo One - City - Four - TidiT - Friday - Dragster

Yedoo Volwassenen Step kopen - Hondensteppen Sportsteppen - Beste Volwassenstep

 

Een step voor volwassenen is met een grote opmars bezig. De laatste jaren kom je ze steeds meer tegen op straat. Deze toenemende populariteit voor volwassenen steppen heeft meerdere oorzaken. Ten eerste worden sportsteppen steeds meer verkocht, de stepsport is vooral onder (jong) volwassenen steeds meer in trek. Dit is ook niet zo verwonderlijk, steppen is namelijk goed voor de gezondheid, goed voor de conditie en last but not least een perfecte manier om af te vallen. Ten tweede zie je steeds meer zogenaamde hondensteppen, volwassensteppen waar je de hond kan aanlijnen en mee kan uitlaten. Ten derde is het gewoon zeer leuk om te doen, na enkele keren een mooie steprit te hebben gemaakt zijn de meeste mensen helemaal verkocht.

Het populaire merk Yedoo is hier in Nederland eigenlijk de grondlegger van en is door innovatie en verbeteringen de absolute marktleider op het gebied van volwassen steppen. Door het uitgebreide assortiment aan Yedoo volwassenensteppen is er voor ieder wel een passende step te vinden. Hieronder het complete assortiment Yedoo steppen voor volwassenen.

 

Yedoo Basic Volwassen Steppen

 

Yedoo Mezeq Volwassenstep

De sterke Yedoo Mezeq step is vernieuwd op meer dan 30 punten! Onder andere een nieuw frame, betere remmen, fraaie velgen, aluminium stuur, verstelbare hoogte frame t.o.v. het achterwiel en een sterkere standaard. Door het nieuwe frame is de step sportiever en sterker geworden. De Step Mezeq is verkrijgbaar met een V-brake en met een Disc brake, en tevens zeer geschikt als hondenstep. Kortom: De Yedoo Mezeq is een sterke volwassenstep, prima als beginnersstep. Vanaf € 249,95 (V-brake).

 

 

 

Yedoo City volwassenstep (gelimiteerde uitgaves)

Met de Yedoo City New York en Yedoo City Moscow Gold steel je absoluut de show. De meest veelzijdige vernieuwde modellen van de Yedoo collectie steppen. In hoogte verstelbare voetenplank (twee posities voor het achterwiel). Meervoudig verstelbaar stuursysteem, dubbele wand velgen op beide wielen, naaf met industriële lagers, hoge druk banden en vele andere verfijnde details.
De compacte structuur van de step en de 16 "en 12" wielen zorgen voor het optimale rijdcomfort voor de rijder om een ​​goede snelheid te behalen, alsmede om je manoeuvres uit te voeren. Beide stoere gelimiteerde uitgaves van de Yedoo City Volwassen step kosten € 199,95.

 

 

 

Yedoo Aluminium Volwassen Steppen

 

Yedoo Step Friday

Of het nu maandag, dinsdag of zaterdag is, de Yedoo Step Friday kan je alle dagen van de week gebruiken. De Friday is zowel te gebruiken door volwassenen als kinderen, het is allemaal mogelijk met deze veelzijdige step. De Friday heeft een uitstekende wendbaarheid, neemt gemakkelijk snelle bochten en de handvatten zijn zelfs geschikt voor oneffen terrein. Deze oersterke, lichtgewicht (slechts 7 kg) step past prima in een kofferbak (door de quick-release hendels aan beide wielen is deze step eenvoudig kleiner te maken, ideaal voor vakantie en weekendjes weg) en is tevens makkelijk mee te nemen aan boord van een trein of tram. Nu € 349,00

 

 


Yedoo Step Wolfer Racestep

Maak kennis met de nieuwe racestep Yedoo Wolfer! Nu nog beter en nog sneller!
Je kan meedoen met het WK steppen of met een 24-uurs steprace. Je kan net zulke hoge doelen stellen voor jezelf als je wil en wanneer je ze behaald hebt, zal je die lach niet meer van je gezicht krijgen! De Yedoo Wolfer heeft de juiste afmetingen, een perfecte aerodynamica en een super sterk aluminium frame om te zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Er is genoeg ruimte voor de rijder en dat maakt het een erg comfortabele step. Bijzonder aan de Yedoo step Wolfer is de unieke trapeziumvormige voetplank. Ook kan de bodemhoogte worden verhoogd of worden verlaagd door de geïntegreerde verlagingsset in de achtervork. De Yedoo Wolfer racestep is leverbaar in de kleuren rood en zwart en verkrijgbaar vanaf €549,-

 


Yedoo Step Trexx

Met de Yedoo Trexx step is dwars door Scandinavië naar het noorden gestept met als enige wegwijzer het licht, van Zwitserland naar Istanbul en tevens dwars door IJsland, vanaf besneeuwde bergtoppen helemaal tot aan de lava-velden. Conclusie: De Yedoo Trexx is een oersterke ‘allround’ step met als grote pluspunten een perfect frame, snelle banden en een fantastisch design. Pak je spullen en ga op avontuur met de Yedoo Volwassenenstep Trexx, verkrijgbaar in 4 moderne designs! Vanaf € 498,-!


 

 

Yedoo Step Rodstr

Of je de Yedoo Rodstr meeneemt naar het werk of op vakantie, met een rugzak op in de natuur of in de stad, hij kan dit allemaal aan. Met het lichte aluminium frame, de in hoogte verstelbare voetenplank en de kwalitatief hoogwaardige onderdelen die worden gebruikt zorgen ervoor dat dit een supersnelle step is. De Yedoo Rodstr step weegt slechts 7,5 kg en is door zijn compacte formaat makkelijk overal mee naar toe te nemen (hij past zelfs in de kofferbak van een auto). Ideaal voor weekendjes weg en vakantie dus. Nu vanaf € 358,95.

 


Yedoo Dragster volwassenstep

Waarschijnlijk de snelste step uit de Yedoo collectie! Supersnel en compact, wat wil je nog meer! "Drag racing" is waarschijnlijk het oudste type auto of motorfiets race. Meestal concurreren twee opgevoerde voertuigen head-to-head op een korte, rechte koers. De Yedoo Dragstr volwassenstep beheerst dit alles als geen ander. De Yedoo Dragstr is gemaakt van hoogwaardige componenten die vergelijkbaar zijn met de duurdere Yedoo Wolfer en Yedoo Trexx, maar het compacte formaat van de Yedoo Dragstr is een enorm voordeel. Deze aluminium step is een echt snelheidsmonster! Verkrijgbaar in 3 kleuren (zwart, wit en rood), vanaf €398,50

 


Yedoo Hondensteppen

 

 

Yedoo Sportsteppen